توزيع 89 درصد از بودجه معاونت سرمايه‌گذاري در استان‌هاي کشور

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، مديرکل دفتر توسعه و طرح‌هاي معاونت سرمايه‌گذاري سازمان ميراث‌فرهنگي در مراسم توديع «حسين فاضلي» معاون پيشين معاونت سرمايه‌گذاري و معارفه «فرهاد سجادي» به ارائه گزارشي از اقدامات صورت گرفته در اين معاونت در دولت‌هاي نهم و دهم اشاره کرد و بيان داشت: تعداد مناطق نمونه مصوب کشور تا پيش از دولت نهم هفت منطقه بود که هم‌اکنون اين تعداد به يک‌هزار و 168 منطقه افزايش پيدا کرده است.

او با بيان اينکه از اين تعداد عمليات اجرايي 349 منطقه با تخصيص تسهيلات زيرساختي براي 148 منطقه آغاز شده است، گفت: مطالعات امکان‌سنجي 912 منطقه نيز از سوي معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ها انجام شده است.

«قدمگاهي» از ارائه تسهيلات براي ايجاد زيرساخت‌هاي 93 مجتمع بين‌راهي، 138 محور گردشگري و احداث 309 کمپ گردشگري، تخصيص 35 مورد تسهيلات زيرساختي به روستاهاي هدف و کمک به تجهيز مدارس در 19 استان براي اسکان مسافران در ايام پيک‌سفر به عنوان بخشي ديگر از اين اقدامات نام برد.

او در مورد اقدامات انجام شده در حوزه ايجاد سرويس‌هاي بهداشتي نيز توضيح داد: در همکاري مشترک با سازمان اوقاف و امورخيريه براي مناسب‌سازي 600 سرويس‌بهداشتي در مساجد کشور اقدام شده است؛ همچنين 123 مورد سرويس بهداشتي بين‌راهي نيز در کشور به بهره‌برداري رسيده و 139 مورد ديگر نيز مراحل پاياني خود را مي‌گذراند.

«قدمگاهي» همچنين با اشاره به برگزاري سه همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در کشور گفت: 289 بسته سرمايه‌گذاري نيز در قالب کتاب به سرمايه‌گذاران معرفي شده است.

او همچنين خاطرنشان کرد: تعداد 26 طرح گردشگري در حوزه سرمايه‌گذاري نيز با حجم سرمايه‌گذاري 3 ميليارد و 480 ميليون دلار در کشور اتفاق افتاده است.

اين مقام مسوول افزود: در سه سال گذشته 797 طرح سرمايه‌گذاري براي دريافت تسهيلات به بانک‌ها معرفي شدند که پس از انعقاد قرارداد عمليات اجرايي بسياري از اين پروژه آغاز شده است.

او اظهار کرد: از سال 86 تا پايان سال 89 عمليات اجرايي 690 پروژه از ميان پروژه‌هايي که براي آن‌ها موافقت اصولي صادر شده بود در استان‌هاي کشور آغاز شد، که سهم تسهيلات بانکي آنها 48 هزار ميليارد ريال است و بايد پيگيري شود؛ اين پروژه‌ها از پيشرفت فيزيکي 10 تا 90 درصد برخوردارند.

«فرهاد سجادي» معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي نيز در اين مراسم مهمترين مسئله و راهبردي‌ترين امر در حوزه ميراث‌فرهنگي را سرمايه‌گذاري و تجهيز منابع جديد دانست.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390051525